Ličenje je  moja strast že od malih nog, ko sem radovedno brskala po maminih predalih v kopalnici. Razvila sem jo v svojo ljubezen, svoj poklic in način življenja. V svetu lepote in ličenja sedaj delam že od leta 2005, zadnjih 10 pod okriljem svojega podjetja MojaLepota. Ličenje tako ni nek dodaten popoldanski hobi, ampak osnova mojega posla in nekaj s čimer se preživljam.

Področja mojega dela so zelo široka – od snemanj različnih oglasov in tv oddaj, ki polnijo glavnino mojega urnika, do modnih revij, stilskih preobrazb, osebnih svetovanj in seveda tečajev in delavnic ličenja in ličenj na terenu za različne priložnosti (poročna ličenja, maturantska ličenja in podobno). Več o mojem delu in trenutnih projektih, si lahko pogledaš na moji Facebook strani MojaLepota.si .


Poročna ličenja so nekaj kar izjemno rada počnem. Vsaka nevesta je namreč drugačna, vsaka ima drugačne želje, drugačne navade glede ličenja, zato je vsako tovrstno ličenje nek poseben izziv. Potrebno je uskladiti želje neveste in osnovne zakonitosti ličenja, da skupaj ustvarimo videz, v katerem se boste počutila lepo, hkrati pa bo ličenje obstojno cel dan.
Moj način ličenja je zelo naraven in svež. Sama verjamem v to, da mora nevesta na poroki biti najboljša različica same sebe in drastične spremembe niso v moji navadi. Rada poudarim in naredim svež predvsem pa obstojen makeup, v katerem se boste počutile odlično. 

Hkrati pa je poročno ličenje nekaj posebnega, poročni dan je namreč eden tistih naših najbolj posebnih dni, ki nam v spominu in srcih ostane celo življenje. 
Vesela sem, da imam to možnost in privilegij, da vsaj nekaj trenutkov tega dne delim z vami in da vam lahko pomagam vaš dan ustvariti prav takšen, kot ste si ga zaželele.
Anja Farčnik

TOP