POROČNO LIČENJE

 

Ličenje poteka pri vas doma, pri vaši frizerki ali na sami poročni lokaciji, kakor vam je ljubše in časovno bolj ustrezno. Ličenje sledi po končanem friziranju, njegova izdelava pa traja približno eno uro. Na željo neveste se lahko pritrdijo tudi umetne trepalnice.

Delam izključno s profesionalnimi in dobro preizkušenimi izdelki različnih profesionalnih blagovnih znamk, ne preferiram pa samo ene blagovne znamke. Kozmetični trg je poln novosti in dobrih blagovnih znamk, sama od vsake izberem tisto, kar mi je najbolj všeč in kar najbolj ustreza mojemu načinu dela. Vsak izdelek pa pred poročno sezono prestane kar nekaj snemanj, na katerih stestiram njihovo kvaliteto in obstojnost.
 
 
 

POSKUSNO LIČENJE

 

Na dan poskusnega ličenja se pogovorimo o vaših željah glede make-upa, po potrebi oblikujemo obrvi, izdelamo poskusni poročni make-up in se pogovorimo o pripravi kože na poročni dan in morebitnih kozmetičnih nakupih izdelkov, ki je dobro, da jih imate tekom poroke s sabo, za vmesne popravke (šminka ali gloss, puder v kamnu, itd.)


 
Poskusno ličenje je najbolj smiselno narediti približno mesec dni pred poroko.   

 

rezervacije terminov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

TOP