"20.5.2017 je bil najin dan. Ker si na poročni dan nedvomno vsaka nevesta želi izgledati popolno in biti preprosto najlepša, je odločilen dejavnik pri tem tudi nevestin poročni make up. Ker sem se tega tudi sama dobro zavedala, sem pravočasno začela z zbiranjem predlogov, saj je na tržišču kar velika poplava ponudnikov. Po enem neuspelem poskusu poskusnega ličenja, sem na internetu zasledila odlična mnenja in priporočila za vizažistko Anjo Farčnik, ki so me prepričala. Zato sem Anjo takoj kontaktirala in po njenem hitrem in zelo prijaznem odzivu sva se dogovorili za poskusni make up, katerega vsem bodočim nevestam resnično toplo priporočam. To je namreč priložnost, da se z vizažistko podrobneje spoznata, da ji ti predstaviš svoje želje, predvsem pa, da ti ona lahko poda svoje predloge ter da dejansko preizkusi, kaj posameznici najbolj ustreza. V Anjini družbi sem se takoj počutila zelo dobro, saj je znala pričarati sproščeno vzdušje in mi dala občutek, da ji resnično lahko zaupam, saj je res strokovnjakinja na tem področju. Tako sem tudi kaj kmalu spoznala, da je Anja moja prava izbira in da vsekakor želim, da prisostvuje s svojim delom pri tem, da bo najina poročna pravljica zares popolna.

Samo poročno ličenje je bilo še boljše od poskusnega in nad rezultatom sem bila naravnost navdušena. Pa ne samo jaz, ampak tudi ostali. Moj poročni make up izpod Anjinih rok je bil naravnost čudovit. Bil pa je tudi zelo dobro obstojen in je z odliko prestal vse preizkuse ter zdržal vse do jutranjih ur. 

Všeč pri Anji mi je bilo to, da je tako preprosta in prijazna, zelo mirna in vedno sproščena, strokovna in pozorna, da se drži dogovorjenega in ji lahko res več kot 100% zaupaš in se zaneseš nanjo, da si vzame raje pol ure več časa za ličenje kot pa pet minut premalo. Ustvarjen make up kaže na to, da je Anja perfekcionistka in da resnično obvlada svoje delo, pri katerem uporablja tudi kvalitetne izdelke. 

Še bi lahko pisala in pisala o njej....seveda vse v pozitivnem smislu in tudi v presežnikih, pa ne bi čisto nič pretiravala....ampak da ne bom predolga, bom za konec napisala samo še tole: Anja, iskrena hvala ti še enkrat za vse, resnično sem vesela, da sem te spoznala, saj si na prvem mestu čudovita oseba, vsekakor pa tudi strokovnjakinja na področju ličenja z veliko začetnico, in prepričana sem, da se kdaj še srečava. :-)! "

Mirjana, Laško


"Pozdravljena Anja!

V vsem tem hitrem tempu si me malo ustavila in sem spet pregledala svoje poročne slike. Vem, da še ni leto naokoli, vendar je bil to najlepši dan v mojem življenju, tudi zaradi tvojega dela in se ga bom z veseljem spominjala. Tvoje delo je bilo res profesionalno opravljeno, makeup mi je držal cel dan (kljub jokanju, poljubljanju) :) popravkov skoraj ni bilo potrebnih. Sem zelo vesela, da sem te našla, ker si res prijetna oseba, v tistih živčnih trenutkih pomirjujoča in zelo sproščena, kar je posledično vplivalo tudi name. Še enkrat hvala in upam, da se še kdaj srečamo :) !"

Lep pozdrav,

Jasna, Zidani Most


»Anja, zelo sem vesela, da sem te spoznala in zaupala svojemu občutku, koga izbrati za ličenje za tako pomemben dan, kot je bil zame 3. avgust. Za tvoje delo, znanje, občutek, pristop, prijaznost, toplino in potrpežljivost vse čestitke in iskrena hvala, ker si bila tudi ti del najinega dne.


Tudi zaradi tebe, ker si delo opravila več kot odlično, sem se ves dan počutila sproščeno, razigrano in nasmejano. Veliko pomeni, če v poplavi drugih skrbi ne rabiš razmišljati še o tem, kdaj bo kaj narobe z make upom in kdaj si popraviti ličilo. Nič ni šlo narobe. Bilo je dobrih 38 stopinj C, vročina da te kap, teklo nam je iz vseh koncev, ampak veš ... make up je resnično zdržal do konca, skoraj do naslednjega jutra. 

Hvala ti. Bilo je čarobno.«

Marjetka, Celje


»Poročni dan, je dan, ko mora iti vse po načrtu. Je dan, ko je (predvsem) nevesta tako vznemirjena, da bi lahko že manjše odstopanje od začrtanega plana prineslo nepopravljivo katastrofo. Prav zaradi tega je na ta dan potrebno imeti ob sebi ljudi, ki jim zaupaš in za katere veš, da te ne bodo pustili na cedilu. Ena izmed takih oseb je definitivno vizažistka Anja, ki je zaupanja vredna in zanesljiva oseba. O njej lahko povem le najboljše. Za njo sem se odločila, ker sem želela na svoj poročni dan biti najlepša. In ona je to s svojimi spretnostmi definitivno pričarala. Moje zaupanje si je pridobila že na poskusnem ličenju. Ker se sama ne ličim pogosto, sem se prepustila njenim rokam in njenim idejam. In bila zelo zelo zadovoljna. Kar se mi je zdelo zelo simpatično, pa je tudi to, da me je na poročni dan, zjutraj ob 6.00 pomiril njen sms, da naj ne skrbim, da je že na poti. Takšne malenkosti so pri delu s strankami (sploh nevestami :) ) zelo pomembne. Kljub temu, da pa vse res ni šlo po načrtih (cel dan je deževalo kot iz škafa), pa je moj make-up zdržal do zgodnjih jutranjih ur. Hvala Anja za prijaznost, za strokovno svetovanje in za koristne nasvete!«

Nina, Lenart


"Anja, prav lepo pozdravljena!

Vesela sem, da sem na ta pomemben dan izbrala za ličenje takšno osebo, kot si ti. Preprosta, prijazna, predvsem pa se vidi, da delaš s srcem in tukaj so vidni tudi rezultati. Sama sem bila z izborom make-upa zelo zadovoljna. Da mi je bil izbor resnično pisan na kožo, pa so potrdili tudi mož in ostali svatje :). Kar resnično kaže tvojo profesionalnost. Hvala, da si mi pomagala, da se je dan že začel nadvse lepo :)!"

Judita, Podčetrtek


»Bila je jesenska sobota in moj poročni dan. Z Anjinim znanjem in dobro opravljenim delom je bil moj make-up odličen še naslednje jutro, ko sva polna vtisov prvič prestopila najin prag kot mož in žena. Poleg njenega super izdelka Anjo zagotovo odlikujeta tudi prijaznost in prilagodljivost željam strank. Z njenim make-upom sem bila zares zelo zadovoljna, saj je dodal tisto piko na i mojemu žarečemu in veselemu obrazu in dnevu.

Anja, hvala ti, ker sem tudi s tvojo pomočjo žarela na tisto jesensko (in deževno) soboto.«

Polona, Ljubljana


"Pozdravljena,

sicer se oglašam pozno, ampak kljub temu. Moram se res lepo zahvaliti, za odlično ličenje, ki je bil še en popoln košček mozaika prelepega dne. Ja, ves dan sem svoj make up nosila z nasmehom in bila preprosto srečna. Sicer pa so mi v lepem spominu ostale tudi sproščene in prijetne dopoldanske priprave v veseli družbi. Skratka od mene gredo naprej sama priporočila :)!

Še enkrat hvala :)!"

Anja, Laško


"Make-up je bil pa res mega, zdržal do jutra, čeprav je bilo vmes precej solzic in švica :)!"

Neža, Ljubljana


"Z make-upom sem bila res zelo zadovoljna. Pravzaprav je bil vsak vidik najine poroke točno tak kot sem/sva si želela. Bodočim nevestam bi te sigurno priporočila in svetovala, da probno ličenje ni metanje denarja stran, ampak nekaj, s čimer se res lahko preizkusi različne načine ličenja, poskusi kaj novega in si potem na dan poroke res sproščen in prepričan, da bo vse tako kot mora biti.  Sama se ne bi nikoli odločila za umetne trepalnice, ampak sem jih na probi preizkusila in jih na poroki tudi imela (čopke) res so bili super, ker so mi zgostile trepalnice. Ti pa si bila res prijazna in potrpežljiva, sploh ko so okoli naju skakali najina otroka, ki ju je vse zanimalo. Tudi midve sva se super ujeli, kar mislim da je zelo pomembno, sploh ko gre za poroko. Saj je to res tako poseben dan, da moraš biti obkrožen z ljudmi s katerimi se lahko povežeš.

Hvala, da si soustvarila najin dan!"

Katja, Celje


"Lepo je slišati, da si imela polne roke dela, saj svoje delo res dobro opravljaš. Tudi jaz sem bila zelo zadovoljna z make-upom, prav tako moja priča :) in ni mi žal, da sem izbrala tebe. Tako da te bom z veseljem priporočila kakšni prijateljici, ko bo to potrebovala."

Tjaša, Slovenske Konjice


"Anja živjo! Še enkrat iskrena hvala za enkratno ličenje. Popoln dan je bil lepši še zaradi tega, ker sem se res počutila odlično zaradi tvojega odličnega dela. Vsekakor te priporočim če kateri bodoči nevesti."

Vesna, Celje


»Za poročni make up se vam še enkrat najlepše zahvaljujem. Vesela sem, da sem se odločila za vas, saj sem bila z ličenjem več kot zadovoljna in posledično tudi samozavestna, kar menim, da je močno pripomoglo k dobremu vzdušju tekom celega dneva in noči. Ko bova čez leta obnovila poročno zaobljubo, če ne že prej ob kakšni drugi priliki, vas ponovno pokličem... :)«

Nina, Trebnje


»Vsaka nevesta želi, da je njen poročni dan popoln in da je njen videz brezhiben. K takšnemu videzu vsekakor pripomore dober make up. Sama sem se odločila, da najdem najboljšo vizažistko, ki mi bo znala urediti videz. Zamislila sem si preprosto nevpadljivo ličenje, ki bo vseeno dajalo videz lepega obraza in poudarjalo tisto, kar mora biti poudarjeno. Preko interneta sem iskala informacije o poročnem ličenju in zasledila Anjo Farčnik. Poklicala sem jo in dogovorili sva se za poskusno ličenje. Bila sem tako zadovoljna, da sem komaj čakala, da pride moj poročni dan in da vsi vidijo ta make up. Zanimivo mi je bilo, ker sem ji samo omenila, da naj bo ličenje bolj diskretno, manj vpadljivo. Vse ostalo sem prepustila njej in naredila je izvrstno. Sem maksimalno zadovoljna in tudi vse prijateljice so me spraševale, kje sem se naličila. Odločila sem se, da me bo ličila tudi za druge priložnosti. Vsaki bodoči nevesti bi priporočala, da se odloči na njeno ličenje, ker je cenovno ugodno in kaj je najpomembnejše kvalitetno. Anja hvala, da si naredila iz mene prečudovito nevesto!«

Tatjana, Maribor


»Želela sem si vizažistko, ki bi sledila mojim željam. Anja jih je vsekakor uresničila. Zanjo sem izvedela na spletu, jo kontaktirala in se zmenila za rezervacijo termina na najin poročni dan. Anjin pristop je profesionalen, strokoven in korekten, ni bilo bojazni, da bi najin dogovor brez kakršne koli are ali pogodbe razdrla, ampak se je držala najinega dogovora in sem lahko računala nanjo (imela sem pa slabe izkušnje s fotografom, ki je razdrl pogodbo). Še pred uradnim ličenjem, sva imeli na najinem domu poskusno ličenje, kjer sva bolje spoznali najine želje in drug drugo. Anja je polna dobrih, pametnih nasvetov in priporočil. Vsekakor priporočam poskusno ličenje, sploh nevestam, ki ne uporabljajo profesionalnega make-upa pogosto, kajti s poskusnim ličenjem sem spoznala, kaj mi paše, kako se počutim ob določenih barvah in tonih. Anja mi je svetovala tudi glede barv in tonov ter mi priskrbela šminko in ličila za morebitne popravke, zato jih nisem potrebovala sama iskati po trgovinah. Sledila je mojim željam in poročni make-up je izgledal noro dobro in obstojno, v njem sem se počutila preprosto lepa. Vsem nevestam, ki se želijo počutite lepe in biti brez skrbi na poročni dan, vsekakor svetujem, da izberejo Anjo.«

Jasmina, Slovenske Konjice


»Ličenje je bilo prav takšno kot sem si želela. ...manj je več ...skratka sveže in naravno. Fino je, da se res prilagodiš nevesti in jo poslušaš. Hvala, Anja!«

Natalija, Maribor


»Anjo sem za poročno ličenje izbrala na spletu bolj na slepo, včeč pa mi je bila njena spletna stran, ki je izražala simpatično preprostost in umirjenost, ki sem si jo želela na poročni dan. Tudi komentarji dotedanjih strank so bili pozitivni, ko pa sva se slišali po telefonu, me je prepričala še osebno. Ves čas najinega komuniciranja, je bila zelo prijazna, nevsiljiva in prilagodljiva. Na njen predlog sva se dogovorili za poskusno ličenje, ki se je izkazalo za zelo koristno, saj sem na poročni dan natančneje vedela kaj želim. Anja, hvala za prijaznost in vse koristne nasvete...«

Damjana, Trebnje


»Anja, jaz sem bila s teboj in s tvojim delom neopisno zadovoljna in te res priporočam vsakemu, ki si želi lep, po želji in obstojen make-up.«

Tina, Vransko


»Draga Anja rada bi se ti zahvalila, ker sem se na poroki počutila zelo sproščeno, make up je kljub dolgi noči držal do jutranjih ur. Z ličenjem sem bila zelo zadovoljna, zato vsakemu, ki želi imeti dober make up priporočam naj kontaktira tebe. Hvala še enkrat.«

Jerneja, Slovenj Gradec


»Pri Anji mi je bila takoj všeč njena topla osebnost, pripravljenost prisluhnit vsem željam in profesionalna izvedba poročnega make upa. Z njenim make upom sem se počutila zelo dobro in tudi zjutraj je bil še vedno videti odlično.«

Katja, Slovenska Bistrica


"Ker sama nisem najbolj vešča v ličenju, sem si pa na svoj poročni dan želela blesteti, sem se odločila za pomoč strokovnjakinje. Za Anjo sem se odločila na podlagi mnenj na forumu. Ni mi žal. Anja je strokovnjakinja, ki svoje delo obvlada in ga tudi predano opravlja. Z njeno pomočjo sem se počutila tako kot sem želela: princeska na svoj poročni dan. Hvala ti Anja."

Jana, Maribor


»Anja je nadvse prijazna. Zelo mi je ostalo v spominu, ko sva se s prijateljico odločili za tečaj ličenja pri njej. Pozorno naju je poslušala in res odlično svetovala. Res smo imele zabaven večer. Ker pa moja roka in oko še zdaleč nista kot njena, sem se spomnila nanjo ob poroki. Poklicala sem jo in jo prosila, naj me naliči za poroko. Nadvse zabavno se mi je zdelo, da je šele ob ličenju spoznala, da gre za mojo poroko in da nisem le povabljenka.
Ampak kar je najpomembneje, v vsakem primeru je moj obraz zasijal. Vse fotografije s poroke so čudovite. Prepričana sem, da jo bom še poklicala. Tokrat kot ena od svatov :).«

Andreja, Ljubljana


" Kot mamici treh majhnih otrok, mi zmeraj zmanjka časa za vsakodnevno lepotičenje. Malo pudra na podočnjake in namazane trepalnice... in sem gotova. Na svoji poroki pa sem želela, da me naliči vizažist. Pobrskala sem po spletu in opazila Anjo Farčnik. Zmenili sva se za poskusno ličenje. In navdušila me je. Na dan poroke je bila profesionalna in prijazna. Poročila sem se na lansko najbolj vročo soboto. In make up je kljub vsej vročini, plesu in poljubčkom, nerazmazan ostal na mojem obrazu. Anjo Farčnik priporočam vsaki nevesti, ki si želi blesteti na poroki. Anja hvala, da so se mi ta dan iskrile oči."

Barbara, Lenart


»Anja Farčnik je res odlična vizažistka. Pred poroko je bilo treba izbrati vizažistko in ker se z Anjo poznava že od malih nog, sem se takoj spomnila nanjo. Poklicala sem jo in dogovorili sva se za poskusno ličenje. Sama drugače ne uporabljam ličil, zato sem želela nežnejši make up in ko sem videla ves material, ki ga je prinesla s sabo sem vedela, da bova lahko uredile tako, da bo najbolj super. Prepustila sem se njenim rokam in ko sem se tekom ličenja gledala v ogledalo, sem vedela, da sva na pravi poti. Anja me je tekom ličenja spraševala po mojem mnenju, tako da je preverjala, če je to to, kar si želim in če sem z izdelanim zadovoljna. Ko sem se na koncu pogledala v ogledalo sploh nisem mogla verjeti, da sem to jaz. Res, kako odlično in z kolikimi idejami je opravila to delo. Potem da sva se dogovorili za ličenje na »dan D«. Vedela sem da nimam kaj skrbeti,če bo vse uredu ali če bo točna. Prišla je točno, kot sva se dogovorili in delo je opravila sproščeno in nasmejano, tako da so se živčki in nervoza pomirili tudi meni J. Izgledala sem perfektno. Z njenim delom, njeno prijaznostjo in njenim znanjem sem bila več kot zadovoljna.«

Lea, Vransko


»Pri poročnem ličenju mi je bila predvsem všeč Anjina osebnost in to, da zna prisluhniti željam stranke in se ji prilagoditi, da je zadovoljstvo obojestransko. Glede na to, da imam sama precej prakse v ličenju, sem se prav odločila, da sem se na poročni dan prepustila njeni profesionalni roki.«

Anja, Zagorje


»Kljub temu, da se vsak dan ličim,sem se odločila, da se na poročni dan prepustim rokam strokovnjakinje Anje Farčnik. Ena od prednosti najema vizažistke je prav gotovo ta, da pride k tebi domov, saj si na ta dan res ne želiš tekanja naokoli. Najpomembnejši pa je seveda izid ličenja. Jaz sem bila s svojim make up-om zelo zadovoljna. Vedno znova z veseljem pogledam poročne fotografije, tudi tiste ''od blizu''. Make up je zdržal vse objeme, poljube in solze, zdržal je tudi zabavo do zgodnjih jutranjih ur.«

Maja, Maribor


''Všeč mi je bil Anjin individualni pristop, predvsem upoštevanje nevestinih želja. Nekaj dni pred poroko sva opravili poskusno ličenje, da sva videli, kaj mi najbolj pristaja, na dan poroke pa me je naličila kar pri mojem frizerju v Ljubljani, s čimer mi je prihranila dragoceni čas. Ličenje je bilo zelo obstojno in je vzdržalo vso preplesano noč do jutranjih ur.''

Petra, Kisovec


»Na moj poročni dan me je ličila Anja Farčnik. Imeli sva probo nekaj dni pred poroko, kar se je izkazalo za zelo koristno, saj sva potem na dan poroke naredili nekaj sprememb in je izpadlo še bolje. Z make up-om sem bila res zelo zadovoljna, brez popravljanja mi je obstal cel dan. Zaradi profesionalnega make up-a so tudi najine poročne fotografije čudovite. Poleg tega je Anja super prijazna, kar pa je za lep začetek poročnega dne tudi zelo pomembno.«

Irena, Ig pri Ljubljani


»Pri poročnem ličenju me je najbolj fasciniralo to, da je make up resnično dolgo obstojen. Ni se niti malo razmazal, da ne govorim o šminki...Deležna sem bila veliko čestitk in poljubljanja, šminka pa je še zmeraj ostala na ustnicah. Ne več toliko intenzivno, je pa še bila prisotna. Glede na to, kako strokovno je bil make up izveden, bi ga priporočala vsem bodočim nevesticam, saj se sama nikdar ne bi namazala tako, kot to stori profesionalni vizažist.«

Mojca, Maribor


»Lani junija sem se poročila, zato sem se obrnila na Anjo Farčnik , da me naliči. Z njenim načinom ličenja sem bila zelo, zelo zadovoljna, kar se tudi vidi na mojih poročnih slikah. Upoštevala je moje želje , hkrati pa mi delila koristne nasvete, tako da sem se cel dan počutila sproščeno. Anja še enkrat hvala in veliko uspeha še naprej.«

Natalija, Maribor


»Maja letos bo 5 let odkar me je Anja naličila za poroko, brez nje moja poroka ne bi bila kar je bila. Anjin make-up je bil čudovit, poudarila je moje oči, skrila pomanjkljivosti in ves dan sem se počutila lepo. Upoštevala je moje želje in mi svetovala kaj pristaja moji obleki in šopku. Njen make-up je bil obstojen in nad njim nisem bila navdušena samo jaz temveč tudi ostali udeleženci poroke. Želim ji še naprej veliko uspeha pri njenem ustvarjanju!«

Brigita, Vransko


 

TOP