Ličenje je  moja strast že od malih nog, ko sem radovedno brskala po maminih predalih v kopalnici. Razvila sem jo v svojo ljubezen, svoj poklic in način življenja. V svetu lepote in ličenja sedaj delam že kratkih 10 let, zadnjih pet pod okriljem svojega podjetja Moja lepota, del katerega je tudi spletna drogerija Moja drogerija. 

Področja mojega dela so zelo široka – od snemanj, modnih revij, stilskih preobrazb, osebnih svetovanj, do tečajev in delavnic ličenja in seveda ličenja na terenu za različne priložnosti (poročna ličenja, maturantska ličenja in podobno).


Poročna ličenja so nekaj kar izjemno rada počnem. Vsaka nevesta je namreč drugačna, vsaka ima drugačne želje, drugačne navade glede ličenja, zato je vsako tovrstno ličenje nek poseben izziv. Potrebno je uskladiti želje neveste in osnovne zakonitosti ličenja, da skupaj ustvarimo videz, v katerem se boste počutila najboljše, hkrati pa bo ličenje obstojno cel dan.

Hkrati pa je poročno ličenje nekaj posebnega, poročni dan je namreč eden tistih naših najbolj posebnih dni, ki nam v spominu in srcih ostane celo življenje. 
Vesela sem, da imam to možnost in privilegij, da vsaj nekaj trenutkov tega dne delim z vami in da vam lahko pomagam vaš dan ustvariti prav takšen, kot ste si ga zaželele.
Anja Farčnik

TOP
PorocnoLicenje.si - Profesionalno poročno ličenje na domu