POROČNO LIČENJE

 

Ličenje poteka pri vas doma ali pri vaši frizerki, kakor vam je ljubše in časovno bolj ustrezno. Ličenje sledi po končanem friziranju, njegova izdelava pa traja približno eno uro. Na željo neveste, se lahko pritrdijo tudi umetne trepalnice.

Po želji, se lahko dogovorimo tudi za možnost nekajurnega spremljanja vizažista na poroki, kjer poskrbimo za vmesne popravke make-upa, morebitne spremembe pri make-upu tekom dneva .... Okvirna cena tovrstnega spremljanja je 150 evrov (stvar dogovora glede na kraj, datum, količino časa).
 
 
 

POSKUSNO LIČENJE

 

Na dan poskusnega ličenja se pogovorimo o vaših željah glede make-upa, po potrebi oblikujemo obrvi, izdelamo poskusni poročni make-up in se pogovorimo o pripravi kože na poročni dan in morebitnih kozmetičnih nakupih izdelkov, ki je dobro, da jih imate tekom poroke s sabo, za vmesne popravke (šminka ali gloss, puder v kamnu, itd.)


 
Poskusno ličenje je najbolj smiselno narediti približno 14 dni pred poroko. Zaradi same uskladitve termina je najboljše, da me pokličete en mesec pred poroko in skupaj določimo datum poskusnega ličenja.  

 

Rezervacija ličenjaTOP
PorocnoLicenje.si - Profesionalno poročno ličenje na domu